maanantai 14. marraskuuta 2011

Anna jouluna itse tehty lahja, osa II

Meillä on Jn kanssa ollut käytössä jo kaksi joulua itsetekemäni joulukalenteri, johon ostetaan vuorotellen paketteja. Kalenteri on toiminut hyvin ja molemmat ovat saaneet kivoja lahjoja pitkin joulukuuta. Viime vuonna meillä taisi käydä niin, että käytiin ostamassa pikku paketteja ihan viime hetkellä. Tästä oppineena ripustettiin kalenteri jo hyvissä ajoin oveen muistuttamaan :)





Tein viime jouluksi kummipojallekin oman kalenterin. Tänä vuonna teetin palapelin valokuvalla meidän yhteisestä kesäpäivästä muumimaailmassa. Palapeli on 16-palainen ja sellainen, jossa on tausta valmiina. Laitan yhden palan yhteen luukkuun ja näin palapeli rakentuu pikku hiljaa, päivä päivältä. Viikonloppuihin laitan makeisia yllätykseksi :)

3 kommenttia:

  1. Sä olet kyl ihan mieletön ideanikkari :) Harmi ettei oma 5kk kummipoika taida ihan viel ymmärtää moisen hienouden päälle. Meillä kalenterin luukut täytän tänä vuonna vain minä, ei kuulemma P tiedä miten systeemi toimii... just, lupas kyllä ens vuonna sit jo vuorotella.

    VastaaPoista
  2. Sä oot maailman ihanin näiden ideoiden kanssa <3 Osaan kuvitella sitä jännitystä, kun lapset miettii, mikä palapelin kuvasta muodostuu :D

    VastaaPoista
  3. Kiitti :) Jännitystä saa kalenterilla aikuisetkin ja joulukuu on yhtä odotusta, vaikka tietäiskin mitä luukuista tulee ;) Antamisen ilo on parasta!

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)