maanantai 9. huhtikuuta 2012

Olet mitä syöt

Pidän tämän viikon täällä lukijan toiveesta ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa. Pääsiäisen herkutteluiden jälkeen pitää syödä taas vähän terveellisemmin ja liikkua riittävästi. Ensi viikonloppuna lähden reissuun ja tuolloin en ehdi urheilemaan, saati pysty vastustamaan kaikkia herkkuruokia ;)


Aamiaiseksi join kupin teetä, lasillisen beroccaa ja pari lasia vastapuristettua appelsiinimehua, söin kulhollisen meidän perusaamiasta (kaurahiutaleita, rusinoita, auringonkukan siemeniä & vehnäalkioita maidon kanssa) sekä pari ruisleipää. Vapaapäivinä nautitaan yleensä aika runsas aamiainen, kun hesaria lukiessa vierähtää helposti tunti, jos toinenkin.

Ruuaksi nautittiin kanaa ja salaattia pitkän juoksulenkin ja saunan päätteeksi. Kana marinoitiin itse valkosipulilla, rosepippurilla, persiljalla ja hunajalla. Rapean salaatin lisänä laitettiin rukolaa, avokadoa, kirsikkatomaatteja ja parmesania. Pinnalle loraus oliiviöljyä ja balsamicoa.


Päivän liikunta-annos tuli täytettyä tunnin juoksulenkillä Töölönlahden ympäri. Mulla on ihan upouudet Niken juoksutossut, jotka ovat todella hyvät jalassa. Käytiin molemmat joku aika sitten Intersportin askeltestauksessa ja sen ansiosta sain ostettua just mun jalalle sopivat kengät. Nämä pirtsakat kengät suorastaan houkuttelevat lenkille!

Nyt nauttimaan iltapalaksi mustikka-puolukkarahkaa ja juustosämpylää :)

2 kommenttia:

Thank you for your comment :)