sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Perinteinen kevätretki


Eikös perinteistä voi puhua jo, jos tekee jotain toista kertaa samalla porukalla samaan aikaan? :)

Pyrähdettiin eilen Tallinnaan päiväretkelle. Kierrettiin kauppoja, joita Helsigissä ei vielä ole, käytiin syömässä Peppersackissa ja katseltiin nähtävyyksiä. Samalla saatiin kuohuvat tuleviin juhliin. 

*************

Vastailen tässä samalla saamiini kysymyksiin

1. Jos et asuisi nykyisessä kodissasi niin missä asuisit? Hmm. Tämä on aika paha. Elämä osaa kuljettaa juuri oikeilla hetkillä. Kun päätettiin aika yllättäen muuttaa Helsinkiin, oli tämä koti juuri vapaana meille ja tähänhän me jäätiin. Ollaan kotiuduttu alueeseen, kaikki palvelut lähellä ja täällä on hirmu hyvä olla. Ollaan puhuttu kyllä, että joskus kun kaupungin hulina kyllästyttää muutetaan landelle.
2. Kivoin paikka jossa olet matkustanut? Ehdottomasti Malesia, sen monipuolinen kulttuuri teki minuun aikoinaan vaikutuksen. Malesiassa on paljon upeita matkustuskohteita, kuten Länsi-Malesian puolella Tiomanin, Perhentianin ja Langkawin saaret sekä pääkaupungin Kuala Lumpurin huiput ostospaikat, kuitenkaan unohtamatta Borneolla olevaa pohjoisosaa, josta löytyy Kaakkois-Aasian korkein vuori (4095m). Onneksi Kinabalun kansallispuisto tarjosi sellaisen unohtumattoman elämyksen, ettei harmittanut vaikka kuume ja mahatauti veivätkin voimat, enkä enää voinut jatkaa viimeisen check pointin ohi.
3. Onko kodissasi suomalaista designia? Jep, meiltä löytyy paljon Iittalan/Arabian astioita ja keittiötarvikkeita, Marimekon lakanoita ja pyyhkeitä, Alvar Aallon tuoleja sekä uudempaa muotoilua, kuten Kiertokulun lamppu.
4. Onko teillä kesäpaikkaa? Kesälomalla ollaan ajateltu suunnata Turun saaristoon Jn vanhempien mökille rentoutumaan ja nauttimaan meren tuoksusta. Osa kesälomasta ollaan myös mun vanhempien luona ja tietty täällä Helsingissä. Helsinki on kauneimmillaan kesällä!
5. Mihin matkustat seuraavaksi? Nyt ollaan ajateltu olla Suomessa tulevat kesäkuukaudet. Syksyksi ollaan vähän suunniteltu yhtä kaupunkilomaa...
6. Ihanin maku? Ou nou, tämä on myös vaikea. Nyt odotan jo kotimaisia mansikoita, savustettua kampelaa ja uusia perunoita, kaikkia ihania kesämakuja.
7. Lempilehtesi? Luen joka aamu Hesarin, joten se on aika lemppari ;) Haen joka kuukausi kaupan lehtihyllyltä Plaza Interiör sisustuslehden, jossa on ollut useasti jotain inspiraatiolähteitä.
8. Miten rentoudut? Mitä teet jos saat itse valita eikä ole kiire mihinkään? Mun rentoutuminen on kotona touhuamista, milloin mitäkin. Pyykin peseminenkin on rentouttavaa. Usein mulla on täällä joku keskeneräinen projekti tai kaksikin. Nyt on esimerkiksi se matto ja yksien tyynyliinojen ompelu.
9. 3 lajin illallinen. Mitä tilaat? Ollaan ajateltu seuraavaksi mennä testaamaan Murun päivittäin vaihtuva menu, joka voisi sisältää esim. Sir Lintsin paté en croute, Karitsan kylkirulla-confit ja loppuun suklaafondant ja jäätelöä.
10. Missä olet 2 vuoden päästä? Ehkä ollaan jossain ulkomailla? :)
11. Oletko matkustanut Lapissa (Suomi, Norja/Ruotsi)? Olen ollut kyllä, mutta en ikinä kesällä tai syksyllä. Suunniteltiin hiihtoreissua lappiin ensi alkutalveksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)