sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

I'm loving it


Tehtiin eilen pikainen reissu Pöytyälle meidän porukan perinteisiin peijaisiin, joita siirrettiin tänä vuonna monta kertaa, kunnes saatiin sopiva aika sovittua heinäkuulle. Nyt en muistanut ottaa kuvia meidän herkkutarjoiluista, mutta alkuun oli italialaistyyppinen antipasti-lautanen, pääruuaksi nautittiin peuraa kahdella tapaa, uusia perunoita aurajuusto-kastikkeella ja kolmea herkullista salaattia. Jälkkäriksi saatiin vielä liekitettyjä banaaneja vanilijajätskillä. Tämän porukan seurassa on kyllä aina hirmuisen hauskaa.

Tänään köröteltiin kotiin Jn kanssa ja samassa kyydissä tuli eilisen illan isäntä. Tarkoitus oli mennä vielä yhdessä katsomaan uutta Batmania ja syömään kaupunkiin, mutta suunnitelmat ei menny ihan putkeen, kun meidän auton takaikkuna oli jumiutunut auki eikä saatu sitä enää kiinni. Käytiin sitten Mcdriven kautta hakemassa McFeast ateriat, jotka kyllä sopivat tähän sunnuntaihin. 

Auto on turvallisesti tallissa ja pitää viedä se heti ensitöiksi huoltoon. Nyt vaan löhöillään ja katsotaan urheilua. I'm loving it ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)