lauantai 25. elokuuta 2012

Happy day


Viikonloppuisin on kiva syödä runsas aamiainen ja nautiskella se Hesarin kanssa ihan rauhassa. J puristi meille tuoremehuakin, nami!


Käytiin katsomassa bebelle rattaat ja löydettiin juuri meidän tarpeisiin sopivimmat puolessa tunnissa (!). Päädyttiin Phil&Tedsin uusimpaan Navigator malliin.


Aurinkoisena vapaapäivänä pitää ulkoilla ja lähdin 1,5 tunnin yhdistetylle juoksu-hölkkä lenkille. Masu alkaa olemaan muuten jo niin iso, että omia varpaita ei näy ;) Ulkoilujen jälkeen nautittiin lohi-avokado salaatit.


Iltapäivällä pyörähdettiin kaupungille shoppailemaan ystävän kanssa. Löysin itselleni kivat syyskengät Vagabondin uusimmasta mallistosta!


Käytiin kaffella Lasipalatsin kahvilassa ja myöhemmin käveltiin ruttopuiston läpi ihastellen nuorten tekemiä neulegraffitteja, jotka ovat esillä 25. syyskuuta asti.


Illemmalla mentiin Tony's deliin herkuttelemaan. Otettiin alkuun antipastipöytä, joka notkui monenlaisia herkkuja.


Ravintolassa oli risottoviikot, joten otin listalta kantarellirisottoa tomaatti-mozzarella kuorrutetulla kanalla. Risotto oli maukasta, kana ei mitään erikoista. Tähän ravintolaan ei taideta enää poiketa päällimäiseksi huonon palvelun vuoksi. Odotimme lämmintä ja mukavaa palvelua, kuten ravintolan kotisivuilla luvattiin. Valitettavasti se ei osunut ainakaan meidän kohdalle! Onneksi saimme käynnissä olevan kampanjan johdosta kaksi pääruokaa yhden hinnalla, joten se tasoittaa hieman pettymystä. 

Muuten oli aivan ihana lauantai. Nyt köllimään Jn kainaloon ja katsomaan illan elokuvaa :)

6 kommenttia:

  1. Nappivalinta! Rattaat siis.

    VastaaPoista
  2. Miten ihanan ja herkullisen kuuloinen viikonloppu! Ja suloinen maha <3 L

    VastaaPoista
  3. Onpas teillä ollut tehokas lauantai! Rattaat vaikuttaa oikein toimivilta ja tuo sun mahasi on aivan ihana <3 Kenkiä ei kai voi (teillä) olla koskaan liikaa ;) Harmi, juttui ettei Tony's delin palvelu ollut hyvää. Pitänee ehkä keksiä P:n kanssa sitten joku toinen paikka mihin mennään syömään, kunhan löydetään kalenterista hyvä aika. -V-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kannattaa kokeilla jotain muuta paikka. Helsinki on onneksi pullollaan kaikkia ihania ruokapaikkoja :)

      Poista

Thank you for your comment :)