torstai 14. helmikuuta 2013

Björk-matto


Saatiin tällä viikolla uusi matto eteiseen ja tykätään siitä hirmuisesti. Väri sopii meidän kotiin hirmu hyvin ja erityisen ihastunut olen noihin nahkakanttauksiin. Matto on myös riittävän ohut, jotta eteisen ovi aukeaa vaivattomasti. Kyseessä on Design House Stockholmin Björk-mallisto, joka on Lena Bergströmin suunnittelema.

7 kommenttia:

  1. kiva matto, mutta eniten ihastelen noita värikkäitä kukkia. Kevät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tulee niin keväinen olo erityisesti noista tulppaaneista :)

      Poista
  2. Ihana matto kyllä :)
    Matoista puheen ollen, oliko sulla joku ohje Beben huoneen mattoon vai ihan omalla ohjeellako teit? :) Mietin tässä tilaisinko kuteita ja aloittaisin virkkauksen. Pyöreät matot sain tehtya ohjeen avulla, mutta mietin miten onnistuis tuommonen käytävämatto- versio. Pylväillä vaiko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ei ollut erikseen mitään ohjetta Beben mattoon. Loin aluksi silmukoita sen verran, miten leveäksi halusin maton ja sitten tein puolipylvästä koko matkan, yhdeksän valkoista ja yhden mustan. Joka kerroksen jälkeen vedin kevyesti tehtyä riviä, jotta jälki pysyy suorana eikä tule sellaisia möykkyjä. Täältä löytyy vielä tähän liittyvä postaus ja linkki sivustolle, jossa on hyviä ohjeita eri silmukoiden tekemisiin http://hemmaihelsingfors.blogspot.fi/2012/12/virkkausprojektina-raidallinen-matto.html

      Poista
  3. Kiitos paljon tuosta ohjeesta! Ehkäpä kokeilen :)

    VastaaPoista
  4. ihanan keväinen kuva!

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)