torstai 7. helmikuuta 2013

Ravintola Troikka testauksessa


Oltiin eilen perheen kanssa juhlimassa äidin synttäreitä Töölössä, ravintola Troikassa, jossa herkuttelimme venäläisen keittiön antimilla. Ja turhaan jännitin ensimmäistä ravintolakokemusta Beben kanssa. Troikka oli paikkana siihen täydellinen! Saimme illallistaa porukkamme kanssa omassa kabinetissa ja muutenkin paikka oli rauhallinen, ruoka oli aivan ihanaa ja palvelu todella tasokasta. 

Alkuun skoolattiin samppanjalla ja nautittiin keittiön tervehdyksenä hyvää herne-timjamikeittoa. Kuvassa näkyy myös alkupalaksi nauttimamme Zakuski, joka sisälsi maukkaita venäläisiä alkupaloja. Pääruuaksi nautimme listalta mm. jänispataa, lampaan kyljyksiä, blinipalettia, lammassaslikia, päivän kalaa ja Troikan pippurifilettä. Kaikkia annoksia kehuttiin ja hinta-laatu suhde oli kohdallaan tässä paikassa. Suosittelen piipahtamaan!

Vauvaperheille tiedoksi, että paikkaan ei mahdu vaunujen kanssa. Meillä oli mukana autoistuin, jota emme kyllä tarvinneetkaan, kun Bebellä oli siellä niin monta lämmintä syliä, jossa nautiskella ja ihmetellä. 

1 kommentti:

  1. Näyttää hyvältä, varmasti oli maittavia annoksia. Hyvä tietää, että vaunujen kanssa voi olla vaikea mennä tuonne. Meillä olisi myös jokin ihana uusi ravintola etsinnässä. https://www.rioni.fi/tampere

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)