perjantai 29. maaliskuuta 2013

Terkut autosta!

Täällä körötellään motarilla matkalla Jn mummia moikkaamaan. Päästiin hyvissä ajoin lähtemään liikkeelle ja Bebe saa hyvin nukuttua ekat päiväunet autossa. Kohta on jo ensimmäisen pysähdyksen aika ja venytellään pikkuisen selkää, kun se ei vielä saa olla liian pitkiä matkoja autoistuimessa putkeen. Saadaan itsekin otettua samalla kaffet ja tuliaiskukat! Ihanaa pääsiäisperjantaita kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä autolla matkustaminen on ihanaa lasten kanssa. Ei muuten mitään, mutta se tavaramäärä =) Mutta onneksi harjoitus tekee mestarin. Meillä on ensi viikonloppuna pitempi matka tiedossa. Mennään muksun kummien luokse ja samalla testataan isojen istuimen mukavuus pitkällä matkalla. Oli se hurja tunne kun kaukalo jäin pois käytöstä ja neidistä tuli iso tyttö ja istuu nyt isojen istuimessa =) Hyvää pääsiäistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jos saa ajoitettua päiväunet autoon ja saa pidettyä riittävästi stoppeja oikeaan aikaan. Meidän automatkat ovat pääasiassa väliä HKI-TKU-HKI, joka on juuri sopivan mittainen pikkuiselle. Perjantain reissu oli hiukan liian pitkä meidän perheelle, mutta oli kuitenkin niin ihana nähdä isomummia. Ja pääsiäinen oli huippu! Toivottavasti teilläkin :)

      Poista

Thank you for your comment :)