maanantai 6. toukokuuta 2013

Viikon projektit


Aurinkoinen viikko on niin tervetullut!

Viikko ei voisi paremmin alkaa, kun sälekaihtimien läpi tulvii auringonvaloa heti aamuvarhain. Meillä on Beben kanssa tiedossa ihan perinteinen viikko kerhoineen ja muskarineen. Ja on meillä parit ulkoilutreffitkin sovittuna! Viikon katkaisee mukavasti helatorstai, jolloin me suunnataan Tallinnaan ja viikonloppua mennään viettämään pitkästä aikaa Turkuun. 

Muutama viikkoaskarekin on listalla ja kun niistä kirjoittaa täällä, tulee ne jopa tehtyä ajallaan. ;)

1. Lue uusin Avotakka ja nauti kuppi teetä lämpimänä. Jep, aikakausilehtien lukemiset ovat jääneet vähille viime aikoina ja niille pitää ihan erikseen varata aikaa. Tee tulee nykyään nautittua kylmänä, haaleakin on jo luksusta. Tämä ihan siitä syystä, että jätän teen aina jäähtymään hetkeksi ja sitten tuleekin jotain muuta puuhaa.

2. Ompelukone esille. Kesähuone odottaa jo uutta näkösuojaa!

3. Ihana ikuisuusprojekti eli Beben kirjan täyttäminen. Olen pitänyt Bebelle omaa kirjaa jo odotusajasta lähtien ja kerään sinne muistoja meidän pienistä, yhteisistä hetkistä kuvin ja tekstein. Joka viikko kirjoittelen kaikkia juttuja ylös kalenteriin ja sitten päivitän kuukauden kerralla. Viikonlopun aikana päivitin ensimmäistä kuukautta ja vitsit miten pikkuinen Bebeläinen onkaan ollut. Tummaa tukkaakin oli paljon enemmän ja kaikki vaatteet niin hirmuisen isoja.

Muistakaa nyt ulkoilla paljon tuolla auringossa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment :)