keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Viimehetken pakkailut käsillä

Meidän pikkuinen sai eilen kunnon flunssan ja siihen päälle aamuyöstä nousi kuumetta neuvolasta saatujen rokotusten johdosta. Ei niin mukava yhdistelmä, kun tarkoituksena oli pakata kesälomalaukut, laittaa koti kuntoon, pestä viimeiset koneelliset pyykkiä, kastella kukat jne. Niinpä me loikoiltiin Bebeläisen kanssa sängyssä iltapäivään asti. Kannoin sinne kaikki lelut ja kirjat, tutit ja rievut. Otettiin paljon päiväunia ja oltiin vain.


 Lepo teki tehtävänsä ja Bebe virkistyi iltaa kohden. Saatiin siskot ja moffa avuksi, ja näin ollen päivän to do -jututkin tuli tehtyä. Autoon on siis pakattu kaikki mahdollinen, jota tullaan seuraavien viikkojen aikana tarvitsemaan aina vaipoista kalastusvälineisiin ja kamerasta pelastusliiveihin.


Viimeinen pyykkikone pyörii parhaillaan ja ainostaan kukat kastelematta. Jippii! Huomenna aamupäivän aikana Beben ruuat vielä kylmälaukkuun, vaunut kasaan ja menoksi! J piipahtaa aamulla töissä ja me käydään sillä välin Beben kanssa hakemassa eväät automatkalle. Vanhojen tilastojen mukaan pääkaupunkiseudulta starttaa huomenna kuulemman sellaiset 100 000 autoa ja ruuhkan huippu on yleensä osunut kahden ja kuuden välille. Hui! Yritetään ehtiä alta pois ;)

1 kommentti:

Thank you for your comment :)