tiistai 1. lokakuuta 2013

Suussa murenevaa revittyä possua


Padat porisemaan!

Jos olette bbq-possun ystäviä, suosittelen kokeilemaan tätä reseptiä. Tein Jlle tätä viime viikolla synttäri-illalliseksi ja tämä nousi kuulemman heti hänen top3-listalle.

Revitty BBQ-possu
noin 1kg porsaan kassleria
6-10 valkosipulin kynttä (tietty oman maun mukaan)
sipulia
pippuria+suolaa
reilusti hunajaista hickory bbq-kastiketta

 Kaikki ainekset sekaisin lihan päälle ja valurautapataan muhimaan joko koko yöksi tai muutamaksi tunniksi. Asteita laitoin itse 125 ja revin possun paloiksi viiden tunnin muhimisen jälkeen. Samalla lisäsin kastiketta ja jatkoin kypsentämistä vielä tunnin verran. Kylkeen tuoretta leipää ja coleslawta!

4 kommenttia:

  1. Hahaha, just vedettiin aika lailla samaa settiä viikonloppuna, myös tuoreella leivällä ja coleslawlla. Törkeän hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hauska yhteensattuma! Tehtiin tätä uudemmankin kerran ennen reissua ja upposi yhtä hyvin. Varmaan tulee tämän talvikauden lempipataruoka :)

      Poista
  2. Hih, oletko nähnyt mitä olen googlaillut koko viikonlopun :D Tätä suunnittelin pitaleivän väliin mutta aikataulu oli aiiiiivan liian tiukka. Kiitos hyvästä ohjeesta! Tämä päätyy sinne seuraavalla kerralla :)

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)