torstai 19. joulukuuta 2013

Joulutouhuja


Kukkuu - mitäs sieltä löytyykään?

Postiluukusta on tällä viikolla pudonnut joka päivä toinen toistaan kauniimpia ja ihanilla yksityiskohdilla varusteltuja joulukortteja. Niitä on kyllä mukava saada, vaikka usein niiden tekeminen ja postittaminen jäävätkin ihan viime tippaan! :) Arkipäivät ovat nyt muutenkin jouluntäyteisiä. Kerhoissa on vietetty joulujuhlia ja huomenna vielä viimeiset juhlinnat mammajengin kanssa. Kotona tuoksuvat vuorollaan piparit ja mausteinen glögi, tunnelmaa täydentää jouluvalot ja kynttilät. Olen jopa saanut ns. joulusiivouksen tehtyä. Tänä vuonna se ei kyllä ollut mikään erityinen - perussiivouksen lisäksi tuli pyyhittyä pölyjä lattiarajan lisäksi katon korkeudelta. No stress! :)

1 kommentti:

  1. Ihana kuva, niin lämmin tunnelma teillä :)

    Ihania myös nuo arkiruokaohjeet, juuri toivoin jotain vaihtelua meidän perheen arki ruokiin. Tuntuu, että samat pyörii vain viikosta toiseen. Noita pitää ehdottomasti kokeilla.

    Ja tuossa mamma- arjen loppumisessa on jotakin haikeaa. Yksi vaihe elämässä takanapäin, aika arvokasta aikaa se. Itsekin muistan, kun päivien vähetessä vaan halusi enemmän ja enemmän rutistella ja suukotella omaa pientä. Yhtäkkiä havahtuu siihen, että vauvavuosi on takanapäin. Mutta voin kertoa, että kotiinpaluu työpäivän jälkeen tuntuu ihan super hyvältä, kun saa taas oman rakkaan kainaloon. Jälleennäkemisen riemu, pienet kädet ja se hymy :) Uuteen arkeen tottuu ja se voi tuntuakin ihan kivalta.

    Rentouttavaa & rauhallista Joulun aikaa ja tsemppiä uudelle vuodelle <3

    VastaaPoista

Thank you for your comment :)